Advertisement

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini Ntv - Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini Ntv - Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. 1 saatte kontrol altına alındı.

7q Tkgpz3x6iim
7q Tkgpz3x6iim from cdn1.ntv.com.tr
Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Geri gündem antalya'da orman yangını. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı.

Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını.

Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı.

Antalya Da Orman Yangini 15 Dekar Alan Yandi
Antalya Da Orman Yangini 15 Dekar Alan Yandi from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Geri gündem antalya'da orman yangını. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Antalya Da Orman Yangini 5 Helikopter Ve 2 Ucakla Mudahale Ediliyor Memurlar Net
Antalya Da Orman Yangini 5 Helikopter Ve 2 Ucakla Mudahale Ediliyor Memurlar Net from memurlar.net
İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı.

Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. 1 saatte kontrol altına alındı.

Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi antalya yangın. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık.

Posting Komentar

0 Komentar